Ullared

Imorgon bär det av tidigt tidigt till Ullared=) Jag syster, mammis och Pappis tar bilen och ska shoppa lite granna. Har sett fram emot det här i flera veckor nu. Men bara därför blir det säkert jättetråkigt och så hittar man väl inget alls man behöver...

Min dator har fått nån slags sjukdom med, internet har försvunnit och vibbknappen och blink knappen är borta på msn, konstigt.
Så nu sitter jag här hos mamma och pappa och lyssnar på min lilla lillebror i rummet intill. Han håller på att måla taket. " vart är färgen i penseln, suger den upp all färg eller?" nu nynnar han på någon låt, typ åh åh va det är skönt att va naken... hihihi

Idag har jag varit lite här å där först trodde jag at jag hade tvätt tid kl 11 men de visade sig att jag inte hade förrän kl 15. Har varit hos grannen på lunch och sedan ute och gått med hennes vovve Miranda.
Tillbaka till tvätten så skulle jag centrifugera lite extra. Det gick bra första maskinen men andra då höll den på att hoppa iväg och nån nödknapp löste ut... Så jag sket i de å hängde upp tvätten i lägenheten.

Sedan en tur ner till Staden för en fika men Jenny och grannen mys mys.

Idag åkte min inneboende hem igen men hon här snart tillbaka.. Hon var så söt med en liten lapp+peng och plockat undan allt och jag har inte hört nått måste sovit extra hårt. Ni skulle bara veta vilken goooood mat hon gör, de vattnas i munnen när jag bara tänker på den där kycklingen mums.


Pratade med en trött P imorse, skönt att höra rösten en sväng iaf

lilla lilla lillebrooorrr

RSS 2.0