Finbesök från Borlänge..

Sitter här och snorar , nässprayen har jag i fickan.. hatar att vara förkyld fast vem gör inte de.
Julen har varit bra fick de jag hade önskat mig.

Av mam och pap fick jag
  • En personvåg
  • Ett pandora armband+ en belocj
  • 2 doftljus
  • En skål
Av lillebror
  • En personvåg
Av lisa: nagellack
Av farmor: pengar

Sedan ska jag få av syrran å Jenny med.


Sofia är här nu från Borlänge, finbesök<3 vi ska på mustasch.




Stress+febertermometer

Sitter här kvällen innan jullafton med febertermometern i mungipan. Känner mig hängigare än någonsin ont i kroppen varmi huvudet och ont i halsen. Typiskt att jag ska bli sjuk vid jul, precis som förra året....

Köpte min sista julklapp igår, stress in i de sista.

Fick fin julklapp av jobbet, bäddsätt  tack tack..

Blev lite ändringar i julklapparna, nånfår något någon annan skulle ha haft....

Och julen blev ändrad med syster och barnen kommer inte Anton har åkt på magsjukan...

Tack och hej nu ska jag bli frisk.

Kamerabatteriet dött igen...

Nu tänkte ju jag fota min nya hatt men då var ju batteriet i kameran slut, så de får väl bli imorgon jag gör de då.

Jobb jobb å jobb hela dagen lång... gäsp. Det gör en trött i huvudet och i kroppen.
Idag var det inne en kille som jag kände igen men jag kunde inte placera honom och vi stirra på varandra, tillslut var jag tvungen att gömma mig bakom stolpen i lillabutiken, Kenth han bara skrattade åt mig. En mycket bra dag på jobbet faktiskt!
Kenth hjälpte mig att skära till bilder som jag ska ge bort i julklapp.

Nu är jag hungrig. blir nog rostat bröd och te, men jag har ingen marmelad och att gå utanför dörren mer idag det är helt uteslutet.

Rensar bort 2008 in med 2009

Lite sömnig och det tror jag mina degar är med, fast när jag lägger mig kommer de igång och börjar kvittra stoja och busa....
Varit iväg och jobbat lite idag, de hände inget speciellt. Efter  jobbet åkte jag hem gjorde mat till syrran och mig. När jag vart klar med maten gick jag och hämtade ut ett paket på posten(frisörprodukter) och sedan vidare till min systers jobb för att efter att hon slutat åka till Ikea. Där inhandlade jag 2 ramar som jag ska lämna tillbaka någon dag(de passade inte så bra).
Efter allt springande hit och dit på Ikea åkte vi hem till mig, åt mat, såg på bonde söker fru och sedan började vi rensa min garderob. Gud va man hittar mycket som man inte visste att man hade tex ett par mjukisbyxor som jag har fått av en snäll person engång. Men vi fick mycket med ca. två icakassar och då är vi nite riktigt färdiga ännu, men vilken lättnade det är att bli av med all skit! När vi är klara med kläderna då ska vi börja med badrummet och alla halvtoma flaskor med rengöringsprodukter jag har samlat på mig.

På lördag ska jag och min syster yster ut och svänga på våra lurviga=)

Nu är det kvällen.

Bild på min nya röda huvudbonad kommer nog imorgon gäsp.

Nikon D60 + 18-55/3,5-5,6 lite sugen va?!

Om du vill vinna en sådan kamera är det bara att gå in på http://omdigitalkameror.se/vinn-en-nikon-systemkamera följa reglerna så kan den bli din!!! Då kan du fota det nya året, som kommer med en lyxigt bra kamera.

Så här ser denna pärla ut!









Till något annat. idag har jag pysslat om mig själv varit hos Frisören (Nova) och jag blev nöjd som vanligt. Efter att jag hade varit där i ca 2 timmar så  shoppade jag lite till på stan. Allt gick i Rött En hatt och en bh och matchande trosa till den.
Efter de träffade jag Lisa och vi gick på långpromenad med ulltussarna.
Sedan började det kurra i min mage och då var det bara att traska hemåt och laga mat. potatisgratäng och kycklingfile....mums.
Nu ska jag hoppa i säng, jobbet väntar i morgon och efter de ska syrran komma hem till mig och rensa i min garderob.
Orkar inte ens kolla på mina kläder längre utan jag tar alltid samma gamla trasor på mig ändå.

Sugen på mer GG

Började dagen med att diska och sedan plocka lite här och där i lägenheten. Senare vandrade jag till Lisa för att gå på långpromenad med ulltussarna Hilo och Musse. Mycket skönt  och lugnande i julstressen.

Ringt till 3 idag och gjort en ny deal som jag är riktigt nöjd över. Hämtat ut min vinterstövel och handlat mat på coop på Bergvik. Mamma och pappa har varit här och borrat hål i väggen åt min hylla och mina gardin krokar.

Städat åt  Pip och Snooze så nu är de super nöjda=) mina små älsklingar<3

Tittat på Gossip girl och nu vill jag bara se mer fast man får ju vänta...

Nu har jag beställt biljetter, så nu är Sofia nöjd!

Köket väntar ska göra köttfärsås:)


4 Fröknar

Jobbat hela helgen, men inte stoppar de mig för att gå ut och visa upp vad jag kan på dansgolvet en lördagskväll!
Hemma hos Jenny var det förfest, 4 Fröknar som drack och pratade mycket om allt och ingenting.
Sedan bar det av till månen där vi for fram på dansgolven. Träffade massa folk jag kände Håkan var en av dem. Sen träffade jag några muppar med. Har blivit gammal och förståndig så jag gick hem tidigare som jag gör  för de mesta nu förtiden, fick skjuss av Anders.

Upp och hoppa till ett 3 timmars pass på jobbet. Först hem till Lisa och äta frukost och sedan bussa till mitt favorit hak Biltema .Timmarna bara försvann och snart satt jag på bussen hem. Väl hemma lagade jag mat, skrev ut en Bingolott och pratade med Pip och Snooze. Hemma hos Lisa och Anders hade de besök av två ulltussar till hundar.

Imorgon blir det att göra fint här hemma ut och handla de sista julklapparna och kanske en lite julklapp till mig själv.

Fick en ny vän på facebook(nu låter det som jag inte har några vänner alls och är överlycklig för min nya vän men de va bara att jag blev så paff att den ville bli vän med mig)

Me and Plupp

Tävla och vinn....




Vill du vinna denna gå in på http://therezeahlm.blogg.se/2008/december/vinn-en-kodak-digitalkamera-1.html

SurPuppa

 Jag är en surpuppa, färjestad förlorade  när det bara var några få sekunder kvar 2-3 blev det... Ture ger Otur ju... Jag vill inte prata om det fy bara fy... Johanna och Hanna tyckte att de va skit de med fast de kommer från småland hejar de på fbk. Träffade Camilla och Linnea där med.

Idag har jag jobbat kort dag bara 1 1/2 timma. Sedan var det hem å dusch dammsuga och ner på stan och ta ut hockeybiljetterna. Sedan hittade jag så mycket fint jag vill ha. Ett par trosor som finns i lila och i svart men då fanns det ingen matchande bh till de... kanske finns ute på Bergvik så jag tänkte nästan ta en tur dit imorgon efter jobbet. På Lilla Ego finns en jacka jag så gärna skulle vilja ha  och på Åhlens finns en hatt som jag vill ha till jackan. Så jag ska se om jag kan få med mig mamma på stan och få hennes råd.

Hör man inte av sig får man skylla sig själv. Jag tänker inte lägga ner mer tid på att försöka iaf.

Gjorde min första vurpa idag. Halkade till en gång men klarade mig men så gick jag två steg till och föll pladask på rumpestumpen. Jag låg där ett tag medans folk gick förbi och tänkte de är nog ingen ide att jag reser mig jag kommer nog trilla igen...


Mot dagens slut...

Vaknade av en irriterande ringsignal....."mmm hallå.." "va gör du, sover du?"  "mmm"....

Så efter det samtalet var det bara att stiga på klockan var ändå mycket, 20 i 11. Äta frukost och sedan kom mamma och pappa och hämtade mig och vi for ut till Bergvik. Lämnade in min vintersko(byte av dragkedja) köpte en julstjärna och flytande tvättmedel till min vinterjacka som ska bli vit igen.

Efter det åkte jag hem och hämtade en lapp och gick till Ica Hagahallen för att hämta ut ett paket. Innehållet var mycket större än vad jag trodde det skulle va. Hem med paketet och sedan gå ner mot stan för att träffa Elin för en julklappsrund. Efter det tog vi en fikastund på Waynes.

Sedan vandrade jag vidare hem till Jenny. Stod där och ringde på hennes porttelefon utan något svar. Då ser jag en tant som är på väg mot  Jennys ingång....som visade sig vara Jenny själv. Varken hon eller jag kände igen varandra då. *skratt*

Uppe på tredje våningen i Jennys glamorösa lägenhet, bjöd hon mig på te. Vi pratade om julklappar om att vi inte hade setts på länge om allt möljigt strunt så som vi små Fröknar pratar.

Sedan tog vi på oss skorna och vandrade över till grannarna Lisa och Anders. Men de var visst inte hemma så jag och Jenny tog en promenad runt Karolinen tills de kom hem. Där blev vi bjudna på Lussekatter och så såg vi på Bonde söker fru. Bussade hem vid 22 och nu sitter jag här och lyssnar på Ane Brun-True Colors.

Imorgon blir det hockey färjestad  möter Hv71

http://www.youtube.com/watch?v=sRWdjVi-g9Q&NR=1

Lussekatter

Bussade till jobbet tidigt imorse. Satt och käkade frukost med Johan och sen var det ner att jobba. Jag skulle ner i "bunkern" och räkna. Jag gillar den uppgiften faktiskt, men gud va jag hatade den i början. Nu är det riktigt skönt att sitta där aldeles för sig själv med bara radion som sällskap.
Dagen gick väldigt fort och tillslut var den slut.
 Paapa kom och överraskade mig med att hämta mig(skulle hem till honom och mamma i vilket fall som helst). Väl hemma hos mina förälderar började mamma och jag baka lussekatter. Gissa va goda de blev!
 Sedan stekte vi leverbiffar och kokade potatis och åt det.

Har pratat med världen Underbaraste Elin idag.  En sak hon sa idag som värmde var  "du har ju mig"...
Kom på att tänka på att vissa personer behöver man inte i livet utan de kan man klara sig bra utan- de man blir besviken på ofta. De som gör att man känner sig som någon andrahandsval och om de ljuger att de tror sig själva ja då tycker jag verkligen synd om dem.
 För är de något jag verkligen hatar så är de Lögnare. Man kommer ingenstans med att ljuga de enda som oftast händer  är att man blir på kommen med att man ljugit.
Så nu har jag fått för mig att rensa bort alla onödiga personer jag har samlade i min telefonbok och bilder och allt jag kan komma att tänka på. Delete

En person som har betytt mycket för mig som jag faktiskt träffade idag av rena slumpen är Therese. Jag satt på bussen hem och när bussen stannade utanför busstationen så såg jag ett bekant ansikte. Men jag tänkte de kan inte va hon. Men jag hoppade av bussen(skulle inte ens av där) och jo de var hon. De var så längesedan jag träffade henne. Vi stod och pratade en sväng tills hennes taxi kom. Sedan vandrade jag hem mot herrhagen.


Mina kort kom idag men förstorningarna kommer med en annan leverans. De blev gör bra för så lite pengar bara 42 kr för 65  kopior:)






Slarvigt.

Nu får jag skärpa mig!! Va hade jag inte glömt imorse, jo att stänga Degarnas bur så Pip hade ju haft de kul igen ute i lägenheten. Men Snooze var fortfarande i buren som tur va. De tog nog 45 minuter innan jag fick tag på Pip.

Har jobbat hela helgen och igår va jag till Johanna efter jobbet där vi drack lite vin och rökte vattenpipa. Hos Johanna var Lisa Catrin, Malin och Emelie(Lillebror va med på ett hörn med). När kl började närma sig halv 12 bestämde vi oss att gå till BmB. Fast de var ju ett litet problem då och de var att bara jag och Lisa hade åldern inne. Men vi kom in allihopa=)
Halv 2 gick jag och Johanna och köpte nattmat på day and night, något vi verklign behövde. Sen var de hem och sova. Fast inte så mycket sömn för mig, Degarna höll mig vaken mest hela natten...
Så lite trött på jobbet har jag varit men de gick fin fint.

Imorgon ska jag och mammis baka lussekatter, eller jag ska baka och hon ska kolla på.

Nej disken väntar och spisen med.

Å på Bingon vann jag inget heller....






Skönt väder

När jag äntligen kom i säng igår somnade jag som en stock. Men väcktes tidigt på morgonen av att hemtelefonen ringde, de var sjukgymnasten. Minns inte riktigt va hon sa eller så men vi skulle höras längre fram.
Somnade om igen och vaknade senare av att Plupp ringde mig och vi tjöta en sväng.

Därefter gick jag upp gjorde iordning mig för en långpromenad  tillsammans med Johanna. Vi gick ända från Herrhagen/Haga till Hagalund.(vilket skönt väder!) Vi skulle hem till min mammis och med oss hade vi baugetter och en saffranslängd. "Hemma" satt vi och åt och pratade med mammis Efter några timmar lämnade vi mammis och gick mot bussen för att bussa hemöver.

Nu har jag köpt pepparkaksdeg iaf ,fast det inte blev nått bak idag, men den går inte ut än....

Har beställt kopior på mina kort idag, asbilligt vart de 100 kronor för ca 60 bilder + 2 förstoringar.
Så vi får väl se hur bra de blir. =)

Har nyss klämt i mig en hel korv "tomtegröt" så nu är jag mätt och belåten. Ska träffa Lisa och Anders senare idag... Lisa kommer väl somna som vanligt ;) hehe.

Fick min faceplate till mitt xbox360 idag, Den var jättefin och jag vet att Erik kommer gilla att jag pimpat hans gamla  konsol=)

Överraskningen

Jobbat idag 5 timmar bara sedan bussade jag hem och gjorde mig klar för ett träningspass på Friskis och Svettis med Camilla. Vi körde spinning. Svettig och mör efteråt och det är precis de man vill bli. När jag kom hem tog jag en lång dusch och gjorde en inpackning i håret  som jag sen satten en påse på och gick hem till Johanna och Matz. Vi satt där och kollade på mina kort och valde ut några som jag ska använda till någonting....(kan inte berätta här).
Sen runt 22 traskade jag hemåt och fick mig en jädra överraskning.... Jag gick runt i min lägenhet märkte ingenting förrän jag skulle ladda mobilen. Då svichade det något brunt till på golvet..... En RÅTTA! De var det första jag tänkte. Å ja jag hade glömt att stänga degusburen så där sprang de runt i min lägenhet och ville verkligen inte bli fångade. Det tog mig 2 och en halv timma att fånga odågorna Den ena satt bakom badkaret så jag kunde ju inte skölja ur inpackningen heller så nu har jag verkligen gett mitt hår en dunderkur.
Nu ser det ut som jag aldrig har städat lägenheten ens... och nu är jag trött så nu ska jag verkligen sova och med stängde degusbur i natt.


Vill du bo i ett kök?

Va jag är dålig på att rensa, att jag har så svårt att kasta saker de är ju konstigt! Men saker kan ju va bra att ha tom gammal toalettrullar kan va bra till någonting hehe;)Så därför har jag köpt mig en bok som ska hjälpa mig och lära mig hur jag ska kunna skiljas från mina rullar.

Är super nöjd med att jag har donat idag med, men nu har jag de absolut tråkigaste kvar och det är att rensa lådor och garderober på pappe,r kläder och annan skit som jag samlat på mig. Till hjälp tänkte jag ta min mor och min syster. Syrran vill säkert hjälpa mig att rensa bland mina kläder. För hon brukar ta de som inte jag vill ha längre.

Mamma är fortfarande på sjukhuset och blir kvar där en natt till, lilla mammuten.♥Väntar på att min pappa ska sluta jobba så vi kan åka upp till mamma. Jag har inte varit där och hälsat på ännu.

Tror jag ska ta och baka på torsdag, lussekatter. Det är nog den godaste bullen jag vet och så får man bara äta den på julen. Eller får och får man får ju äta den annars med såklart, men det är ju förknippat med julen.


Vill du bo i ett kök?
http://www.blocket.se/vi/19283792.htm?ca=7_s

Månadshyra: 1 600:- Antal rum: 1 Karlstad: Visa var
Bostadsform: Hyresrätt Boyta: 42 m² Gatuadress: herrhagsgatan 8
Typ: Lägenheter, Uthyres

Hej jag söker en inneboende. Som kan bo/sova i mitt kök under några månader eller längre. Köket är hyfsat stort och en säng på 120cm är inget problem. Vill du hellre sova i vardagsrummet så kan jag ta köket mot ett pristilläg på hyran i så fall. Självklart delar vi lägenheten lika mycket så det är mest fråga om att sova där. Lägenheten ligger på herrhagen.

I hyran ingår el/och vatten. I övrigt delar vi lägenheten gemensamt.Finns även en gemensam minibalkong i trappuppgången.

1 månads uppsägning. Och en hyra i förskott.

Den inneboende jag söker vill jag ska vara en bra vettig tjej som är lätt att komma överens med, för det ser jag mig själv som, då blir det lite enklare för båda att bo under samma tak.

Skriver du lite kort om dig själv och skickar med en bild så får jag se och höra lite mer om hur du är som person, det är viktigt för mig då jag trots allt eventuellt kommer dela en del av mitt privatliv med dig.

Självklart får du komma och kika och se hur det ser ut. Stämmer personkemin så får du gärna flytta in omgående.

Jag har med bild på mig själv så vet du iaf hur jag ser ut som du eventuellt ska bo hos. I övrigt försöker jag alltid vara ärlig och schysst, så vet du lite om hur jag är som person med.

Har du frågor eller funderingar om något så är du välkommen att fråga på :)

Ps. Efter vissa mejl jag fått, så är det bäst att du som känner att du inte är seriös och vinklar min annons till annat konstigt än vad jag menar, respekterar att jag inte vill ha mejl av just dig.

Däremot till alla seriösa, varmt välkomna att skriva. Ska svara så snart jag hinner.

(Är annonsen kvar så är platsen kvar)
Mvh André


Hahaha. någon måste driva med den här killen....

Ledig

Gud va gött de är å vart ledig och är ledig imorgon med:) Har fått undan lite saker, tvättat  och diskat. Så imorgon blir det att fortsätta städa och rensa.

Nu sitter jag och vänter på Lisa, ska hjälpa henne med löshåret.

Mamma ligger på sjukhuset nu med, infektion i armbågen.

Kom hem för en stund sedan, från Lisa. Vi hade lite problem med att få ur hennes löshår men de gick tillslut. Sen gick vi till mitticity och köpte toning och färgade hennes hår, det blev gör bra. Senare kom Anders hem och jag färgade hans hår med, det blev också bra. Jag känner mig som en 10åring när jag skriver  hahaha.

Jag har varit duktig idag med och städat Degarnas bur, de verkade gilla de för  nu springer de runt runt upp och ner in och ut hela tiden=)

Jag orkar verkligen inte skriva någonting mer. hej!

RSS 2.0