....

Blev utmanad av Jenny inte för  att jag vet va de är bra för men men....



3 hårda klappar:

1. Örhängen som finns på Lilla Ego.
2. Pandora armband
3. En poslinsdocka?

3 mjuka klappar:
1. Underkläder
2. Duschdrapperi
3.En matta till köket

3 viktiga klappar:
1. Att få vara frisk
2. Slippa bli arbetslös
3. Att få vara lycklig


Nu ska jag snart äta lite mat sen ska jag traska till Lisa och Anders vi ska spela Bingo Lotto

Sliten....

I fredags jobbade jag, men jag och Elin hade bestämt att vi skulle gå ut  och med oss tog vi Lisa. Satt hemma hos Lisa sjöng singstar för fulla muggar. Sedan blev de att dra sig in mot Koriander där vi inte stannade så länge för fy va dålig musik de spelade där. Så vart skulle vi ta vägen nu?! Jo vi ställde oss i Harrys kön(harrys är inte nått ställe jag brukar gå till har lite svårt för de faktiskt men de fick ju duga) och vi hade rätt så trevligt fär inne, bättre musik var det iaf.

När de var dax att gå hem svängde vi förbi BK för en matbit sedan gick jag och Lisa hem till henne och jag fick sova på hennes soffa.(Anders hade skadat knät så de va därför jag följde Lisa hem för att hon skulle slippa gå själv)

Vaknade där på soffan inte alls för pigg och jag kände inte alls för att jobba. Men men jag knallade väl iväg mot bussen.Det gick så där att jobba fick flera gånger tala om för mig själv att du gör det för pengarna....

Varför är man så dum att man gör om det flera gånger, att gå ut när man jobbar dagen efter?


Fyllekajan(gammal bild men jag ser nog ut så här jämt när jag är full)

Fredagspartaj

Nu sitter jag hemma hos Lisa och väntar på Elin och skräpmaten hon ska komma med. Vi skulle ju egentligen gått på after work, men då vart de ju inget after work idag utan istället var de någon julgala eller något i den stilen....
Så nu ska vi snart äta då och dricka vin och kanske lite öl med. Sen blir det att vandra in mot Koriander.

Det gick bra hos sjukgymnasten, ska börja träna lite lätt. Hon visade mig några övningar jag skulle göra hemma.

Jobbar extra i helgen både lördag och söndag, så vi får väl se hur pigg jag är imorgon.

Nu ska jag snygga till mig lite har varit helt sminkfri idag, och då får man ju höra "va blek du är idag, va trött du ser ut"

Fick ett fint kort igår, så stiligt<3

Sjukgymnast

Så nu sitter jag här i min soffa igen, nyss hemkommen från Lisa.
Jobbat idag, hela dagen fast jag egentligen bara skulle ha jobbat i en och en halv timma (bara räknat dagskassan).
Jag som skulle ha stor städat min lägenhet idag, de blev inget med de.....

Imorgon ska jag träffa min sjukgymnast för första gången, hoppas på att få bra hjälp så jag kan bli "frisk" i min axel och mitt ena knä som krånglat lite med. Värst är de när jag vaknar på morgonen och inte ens orkar lyfta av min täcket med vänster armen för att de spränger i axeln på mig.

Efter jag har varit där ska jag till jobbet och när jag slutat jobbet då kommer Elin och hämtar mig så ska vi till BmB på  after work. Har faktiskt aldrig varit där på de ännu bara hört massa om de, så vi får väl se vad jag tycker om de efteråt. Sen får vi se vart de bär vidare.....Korriander?

Pinglan Elin, ett bra tag sedan...

Snart är jag en bulle...

Sitter här i min morgonrock nyduschad och bara myser. Ska ta mig nått att äta snart
Idag har varit min lediga dag och jag var gör säker på att jag skulle tvätta. Men när jag kom ner i tvättstugan då hade jag haft min tvätttid dagen innan så nu är det bara att vänta tills på fredag då jag har skrivit upp mig igen.

Så vad har hänt mig idag? Jo, först vaknade jag i min soffa (somnad i den visst)  Åt frukost, 2 ägg blev det. Sen pratade jag men både Lisa och Elin i telefon. Senare ringde de en skåning och lurade på mig ett nytt elbolag så nu får vi väl se hur dyr el jag får.
Träffade Lisa på stan vi gick och kollade lite julklappar, sen gick vi och fikade(ska hålla mig ifrån fik nu ett tag iaf. Annars ser jag snart ut som en bulle själv.)
Sen sa vi hejdå och jag gick lite mer på stan och hittade julklapp till både Lillebror och Lisa.

Imorgon ska jag bara jobba 1 timma och 40 minuter sen är jag ledig igen.... Då ska jag fortsätta med det jag började med i förrgår, att städa. De går inte så bra på den fronten men jag känner att jag är sugen på de imorgon faktiskt.
Håll tummarna att de håller i sig  till imorgon...

En nyhet, möjligt att jag kan få ett nytt jobb!!! Men vi får väl se om jag blir utvald igen.

Har hittat den perfekta sidan för mig. En sida för mitt hår. http://shop.baresso.se/

Jag är nog inte så insatt i det här med hur man använder allt. Så jag undrar när ska man använda den genomstrukna är de när man skrivit fel, då kan man ju lika sudda?!?!!?

Julstämningen har börjat

Batteri-Erik sa idag: "imorse såg jag en Zombie kliva av bussen" zombin var jag, för gud så trött jag var imorse.
Efter en dag på jobbet träffades jag och mamma för en runda på stan som vi avslutade med ett besök på Mat och Muffins.

Julklapps letandet har börjat och idag hittade jag en julklapp till Anton och David.
Så nu är jag klar med julklappar till:
  • David
  • Anton
  • Marie-Louise
  • Sara
Kvar att köpa till:
  • Mamma
  • Pappa
  • Matz
  • Lisa
Fast till mamma och pappa vet jag vad jag ska köpa/fixa.

Imorgon är jag ledig då ska jag fortsätta med mitt julpyntande och städande.

Nu blir det ett avsnitt Dirty Sexy Money och Gossip Girl


Miss Spara är i farten:)

Skönt att va inomhus när det är sådant här väder som det är nu.Som jag tänkt igår "nästa vinter ska jag gå i ide, köpa på mig massa konserver och annan mat som håller länge och inte lämna lägenheten på hela vintern". Fast mysig är det att gå hand i hand en vacker vinterdag då solen skiner och backen är skimmrande vit.

Idag har jag tagit tag i min ekonomi, skaffat mig ett nytt Swedbank kort (för mitt var utslitet) sen har jag varit till handelsbanken och fixat mig ett "frikort" som jag ska ha som matkonto, så jag håller koll på hur mycket jag gör av med på mat, fika och restaurangbesök.. Får se hur miss Spara klarar de.

Sofia ringde nu och berättade att den där killen som är borta i Ludvika sen i Fredagsnatt är en kompis till henne. Man kan ju bara hoppas att han är vid liv, men vem klarar så här kalla nätter i bara skinnjacka?

Nu ska jag gå och steka pannkakor och diska.


Inflyttningsfest

Igår var en fullspäckad dag. Först upp tidigt som gatan för att fixa iordning mig och välja kläder för att senare gå till Lisa och fixa iordnig henne för vår stora dag framför kameran....Elin kom och fixade håret på Lisa(för att jag är helt värdelös på att platta hår)När de va dax gick vi till Elit Stadshotell, lite nervöst var de fast mest spännande...2 trappor upp där vi fick skriva in oss och sitta och vänta tills vi blev uppropad för att sedan bli sminkade. Tjejen som sminkade mig va jättetrevlig och fruktansvärt duktig, nöjdare än så kunde jag inte blivit.(heidi hette hon om jag inte minns fel) Sedan blev det att vänta igen tills fotografen var ledig. Han var jätteduktig och visade hur allt skulle va. 3 ombyten hade jag med blev nöjd med nästan alla korten fast endel ska jag beskära, jag har ju små skönhetsfel...


Sen efter de gick vi hem till Lisa och åt kebabrulle(kycklingrulle). När jag senare kom hem bytte kläder och gick till Elin som var hemma hos sin syster satt där tills min syster Marie-Louise kom och hämtade mig för att vi skulle på inflyttningsfest hos vår lillebror Matz. Där var de party party tills klockan blev mycket och vi vandrade ner mot torget och blue moon bar. Då märkte jag att jag inte hade med mitt betalkort eller idkort, lätt att komma in någonstans då så de va bara att vandra hem. Hittade korten på golvet och då var de bara att springa ner till stan igen... Brrr va kallt...

Dans, dricka vatten och dansa ännu mer.... Sen blev jag och Jenny hungriga så vi tog oss till Sibylla. Körv å mos.
Hem och sova, upp och jobba :)

Jobbet gick bra jobbade till stängning och bussade sedan hem för att spela Bingo(tantvarning)
Jag vann inget på Bingon...

Brände mig på spisen  förut när jag skulle göra mat så nu sitter jag här med tankräm på handen(pappa sa att de va bra)

Nu ska sovas för jag är trött och ska upp tidigt imorgon



BOND

Nyss hemkommen från ett biobesök med Lillebror och Mikael. Vi såg Bond. Pojkarna tyckte att den var bra men jag tyckte den förra va bättre.
 Pojkarna är förmodligen kvar på stan för de skulle ta sig en sängfösare, men jag tyckte de räckte med ölen vi tog innan bion på Arena bar (vilket mysigt ställe förresten).

Imorse ringde de igen från jobbet och ville att jag skulle komma in tidigare och räkna dagskassan(anna var sjuk) så den här veckan har jag inte jobbat något efter mitt riktiga schema.

Nu är jag påväg att lägga mig ska gå upp kl 8 imorgon för att fixa allt för besöket jag och Lisa ska göra imorgon kl 11.30. Plattat hår har jag fått med. Hoppas de blir kul imorgon

Träffade Per när jag gick hem han skulle å bowla på Score

Puss och hej

Lillebror Matz och Mikael nyår 2007

Städardag

Japp började städa redan kl. 9 imorse. men jag hann bara klart med köket och halva  "rummet" för sedan ringde jobbet och ville att jag skulle komma å jobba. Så snäll som jag är  bytte jag om och bussade iväg till andra sidan stan.

Så nu är jag hemma igen och min mor och min far har varit här och satt upp min sänggavel, det blev mycket fint.
Sitter i soffan och slappar lite innan jag ska byta om och laga matlåda för att sedan efter de gå mot Klara och hem till Lisa och Anders för att äta god mat.

Ska gå förbi Hagahallen påvägen till Lisa och hämta ut ett paket som är till Degusarna, de ska få ett nytt hjul som jag beställt på internet. Ska va mycket bra så att de inte skadar sina små fötter när de springer.

Lön på Tisdag, å jag behöver den verkligen. Jag är urfattig nu...


Har kommit på lite grejer jag skulle vilja ha i julklapp(om du vill får du köpa;)...)

  • Två kurkväxter att ha i mitt fönster(mina har dött)
  • Ett nytt duschdrapperi
  • Underklader
  • En matta till köket(gärna en som ligger still..hahaha)
  • Presentkort på Ica
  • En dejt vore inte fel.
  • Biobesök
  • Backar att ha pant, tidningar å annat skräp i.
Så nu är de bara att välja... Sen vilja iofs ha de där fina örhängena på Lilla Ego om de finns kvar och ett pandora armband, massage och pussar och kramar och kärlek men de vet jag att jag kommer få snart.....

Snart ska jag åka upp till Borlänge och hälsa på lilla Sofia som inte är så liten så där 180 lång och jag bara 158.(fast jag ser längre ut på bilden)

Fika tajm!

Gäsp gäsp, idag är jag trött efter allt jobb i veckan och tidigt på morgonen har jag börjat dessutom.

Slutade kl 14.00 idag fick skjuss av Anna(för jag har varken bil eller de där rosa kortet man ska ha för att köra en bil)
Hemma å byta kläder för att sedan träffa Camilla och Elin på stan för en fika på Mat och Muffins. En varm choklad med grädde och marsmallows(hur stavas de) och en smörgås. Satt väl där i ungefär 2 timmar och bara pratade om allt, var ju längesedan vi tre träffades " the top of the line"

Imorgon är jag äntligen ledig! Då ska jag stänga av mobil, dator, hemtelefon för att jag ska Storstäda hela lägenheten, den ska va skinande blank när jag är klar. Ingen ska störa mig och förstöra mina planer med något jag tycker är roligare, för städning just nu tycker jag inte är speciellt kul.


En glad dag!

En bra dag på jobbet, har skrattat massor.
Det började med när jag stod och väntade på bussen till jobbet, de blåste och regnad så att mitt paraflax  gick av i en såndan där grej som håller ut tyget. Då tror man ju att  dagen ska bli åt skogen, men inte.
Roliga kunder och "roliga" kunder, speciellt en som tyckte att den kunde lämna tillbaka en katalysator utan  att allt var med för  den hade blivit lurad av mekanikern för den var inne och lagade mat och inte visste va mekanikern gjorde. Som om man skulle köpa en ny bil och sedan lämna tillbaka den med 3 hjul och tro att man kan få pengarna tillbaka....

Sen efter jobbet kom mammis och pappis och hämtade mig för att jag ville till ikea(snälla föräldrar man har) där köpte jag  lite av varje, en ny ljuslykta att ha på balkongen, ett hyllplan som jag ska måla å ha skrivare och mitt xbox360 på och sen en burk att ha degusmaten i.

Igår såg jag ett "bekant" ansikte på kanal 12. Kenth vill inte lyssna på det örat när jag försökte berätta vem jag sett...( Kenth är min älskaling på jobbet... hur gammal är han? ålderna har ingen betydelse ;)  )

Nu ska jag rava mig iväg till Lisa och sitta där å hänga en sväng, men ska upp tidigt imorgon då jobbet kallar.


På lördag blir de  inflyttningsfest hos  Lillebror och Johanna!

Här är jag!

Så får väl skaffa mig en blogg som alla andra, fast lite långt efter alla andra.


Hur kom jag på den brilljanta ide'n?
Nä, jag hade inget att göra och tänkte: medans jag sitter här i min ensamhet kan jag väl  skriva ner några rader om dagen i en blogg.
 Men vem vill läsa den, för i mitt liv händer det inget speciellt.
Sover, äter, jobbar och möjligtvis ibland kan det hända saker som inte händer någon annan.

Ok, jag Nina ;) Bor med mina urgulliga Degus*  Pip och Snooze i stadsdelen Herrhagen i Karlstad. Jobbar, ja sånt håller jag på med ibland på ett varuhus för hela familjen sägs de.Faktiskt så älskar jag mitt jobb men de är de ingen som tror, men de är en rolig arbetsplats för man har så underbara arbetskamrater.


*= en gagagare som ser ut som en liten blandning mellan ekorre och råtta kanske.


Idag har jag försökt att vara duktig och göra mina viktiga sysslor men de har inte gått som jag har velat. Är väldigt trögstartad när de gäller tvätt, disk och städning.Är väldigt duktig på att skjuta upp saker.
Tvätten fick jag tvättad å disken diskad men resten ja den ska jag ta imorgon...
Fast jag har varit duktig och städat Pip och Snooze bur.(Snooze pissade på mig när han satt på min axel)
Just nu sitter Snooze och kollar ut ur öppningen på buren, så söt..

Igår vart jag över till min lillebrors tjej Johanna och kollade på Sex and the city filmen ( å ni som inte har sett den ni har inte missat nått), vilken dret jag har aldrig följt serien, har inte sett ett enda avsnitt utan bara små snuttar.

I fredags då jobbade jag å sen på kvällen kom Elin till mig och vi satt å drack vin och åt ost och kex+vindruvor. Sen blev vi lite yra i bollen och gick ut på Korriander. Mycket trevligt och så träffade vi på förra Idol säsongens Daniel( han den rakade killen med kapten grejen runt överarmen om ni minns) Skulle få en klubba av Elin om jag gick fram och pratade med honom och jag gör ju allt för en klubba, en snusklubba kanske tom:P

RSS 2.0