jag är ju naken

Mådde alls inget bra igår. Hade sådan huvudvärk så att jag mådde illa. Gick och la mig redan vid halv nio.. Så mitt i natten eller om det var tidigt på morgonen vaknade jag av att de va någon i min lägenhet. Jag tittade upp och på sängkanten sitter min lillebror och kollar på mig. Jag höll på att skita ner mig..." va fan gör du här?" va min reaktion... "tänkte jag skulle sova här"  ......." men de går inte, jag är naken" svarade jag..... "jag behöver inte ligga under ditt täcke" sa lillebror... så längt hade inte jag tänkt.....

Så då fick jag veta att min mor och far ska åka till solen utan att ta med sig miiiig....
Hade varit lite kul om man hade blivit lite brun i sommar men jag har faktiskt börjat ge upp den tanken.
Fick lyxig mat  idag ostfoundye( stavning är inte min starka sida) mmm jag bara älskar ost...

Ska bara jobba 10 timmar imorgon sen är jag faktiskt ledig i helgen  då kanske jag ska iväg till PIP och träffa Sofia..




kuddkrig..

Jag och Mbus ska köpa oss några dunkuddar och ha kuddkrig nån dag. Ett sådant där krig så dun och fjädrar yr...

Skrämde livet hur henne imorse med. Och Mbus blir bara hög av å stå på en stege...

måntisonstorsfrelörsönmåntis

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det P:s födelsedag. Så när jag ringde till honom idag och frågade va han ville ha i födelsedagspresent så ville han inte ha någonting alls...tråkigt för jag tycker om att ge presenter....men men jag vill ju att man ska tycka om presenter om jag ska ge några med.

Försov mig imorse med så jag fick stressa som bara den.
Var sjuk trött på jobbet.Imorgon har jag jobbat 9 dar i streck men på onsdag är jag ledig, men då blir det att tvätta kl 7, så ingen sovmorgon där inte.

Imorgon blir det att bussa till jobbet och cykla hem.

Nu är det natti natti..

torsdag, lördag, söndag

Torsdag: syster och jag hade bestämt sen länge att vi skulle på Blå.  Först satt vi hemma hos henne och stre och ölade. Sedan tog vi en taxi in till staden(lite lat orkade inte gå den lilla biten....)Riktigt kul där fast trångt.. Träffade massa roigt folk... Blev så roligt att syster fick försig att ha efterfest...... hon och jag och tre andra prickar sjöng singstar natten lååång...
På morgonen väntade jobbet... ringde och sa att jag hade fått svininfluensan men chefen sa det kan inte ni tjejer få ni kan bara få fågelinfluensan.....(killar är svin och tjejer är skator hahahaha)

Lördag: Var meningen att jag och syster skulle åka till Kolsnäs i Sunne på fryksdalsdansen men jag tyckte att de regnade för mycket sa de fick bli stan. Jag övergav syster och åkte hem till grannarana. När vi sedan kände oss redo för krogen så var de Månen som lockade, men när jag såg den flera meter lååånga kön så ringde jag lillebror och frågade vart han höll hus...så mina grannar fick klara sig utan mig och jag traskade iväg till lillebror och syster som var på harrys. Men inte långt efter de så kom grannarna efter...
Dansa och dansade ännu mer.
Syster blev överlycklig när en kille gissade ålder på henne och mig...Han gissade rätt på att de vr 14 års skillnad.. och sen blev ju syster nästan 10 år yngre och jag såg ju ut som 18....som vanligt..... Han följde med oss och käkade på sibylla där träffade vi en annan skön typ som köpt världen störst hamburgare....
Sedan var det bara att traska hemåt , lillebror sov på soffan.
Vaknade 05.55 av att jag var torr som en öken i munnen. for upp ur sängen lite för fort för när jag kom in i köket började de tjuta i öronen och flimmra i ögonen och jag blev så där äckligt kallsvettig... Jag tänkte" jag kommer att svimma, andas andas...jag måste lägga mig ner " så jag la min på köksgolvet  och låg där ett bra tag.....(måste ha sett bra roligt ut)
Vid 9 ringde kl och de va bara att cykla iväg till jobbet..

Idag har de varit lugnt, bio men lillebror,  grannarna  S och J. Harry potter blev det. Bra film. Och nu vet jag en film till jag verkligen vill se Bröllopsfotografen.



namnsdag.

Idag är det min namnsdag och den firade jag med att åka runt med  lillebror och käka cheeseburgare skratta och prata dret.
Så nu sitter jag här och är rätt glad.

Jobbet var helt ok idag. och imorgon blir de jobb igen men på fredag då är jag ledig.
Har hittat en perfekt  kille till min syster med. Så igår var han inne och handlade och han är varken gift eller förlovad iallafall( de är de första jag kollar på annars blir de alldeles för krångligt...) han är bara så där väldigt trevlig en riktig man! Jag vet vart kommer ifrån och vad han hete och vad han har för bil...hahaha ja jag är lite konstig.

Imorgon blir det utgång med syster hoppas bara jag inte somnar efter att ha jobbat 7.55-19.15 kan man vara rätt trött... eller jag håller nog på att bli gammal..för när man var yngre då kunde man ju hålla igång i en vecka utan problem... 30 närmar sig....

Ska hoppa in i duschen och sen i sängen.

lillebror M

borta bra men hemma bäst...

Hemma bäst det stämmer verkligen ...

Helgen har jag tillbringat i S med J och vi har gått gått och gått ännu mer i tre hela långa dagar..

 Vi åkte tåg tidigt på fredag  kl 08.23 försökte verkligen sova  men hur jag än satt så hade jag ont i ryggen eller nacken. Väl framme tog vi oss till hotellet för att lämna väskorna så vi slapp bära runt på de.
Sen tog vi oss ut på gatorna och vimsade omkring för att hitta Js morfars gamla atilje(som nu var cafe).
Efter de gick va bara runt och njöt av att vara lediga tog och drack öl åt lite god mat. Fint väder hela dag. Gick till hotellet och sov en kortis. Drack lite mer öl gick ut och drack ännu mer öl.. Nu låter de ju som vi drack så himla mycket öl men så farligt var de ju inte.
Träffade M och lite annat trevligt folk lite varstans.

Lördagen vart inte så pigg. Försökte äta lite frukost och fortsatte sedan med en glass i kungsträdgården. Sedan satt vi där och kollade på folk. Sedan handlade vi lite. Sen mötte vi M denna dagen med och han tog med oss på en liten tur ut till fjäder..nånting. Efter de blev de att sova lite och sen vart de ut igen....

Söndagen tog vi en sista vandining innan vi tog tåget hem.. På tåget satt de en barnfamlij bakom J och mig och den ena ungen var helt hysterisk och den andra bara grina mamma och pappan var rätt bra konstiga de med."ska mamma byta plats med pappa? mamma är inte lika tollerant som pappa" J tyckte att silvertejp skulle vart en utmärkt ide på den ena ungen När pappan sa till sin son akta så du inte slår i huvudet sa J tyst "slå i huvudet slå i huvudet"
Så nu är vi rätt avskräckta när de gäller barn....
Med bara 1 och 1/2 timmes försening var vi hemma. Hemma fick jag en liten överraskning i min inkorg på FB någon som hade drucktit några öl för mycket öppnade sitt hjärta för mig.
.Lämnade min lägenhet och gick över till grannarna för att umgås lite med de. Ringde pappis med och frågade snällt om man ville skjussa mig till jobbet dagen efter  och visst kom han och hämtade mig på morgonen.... jobbade fram till kl 14 väntade på bussen hem, men hade den turen att E och F och förbi och skjussade mig hem. Var såå trött när jag kom innanför dörren så jag bara somnade på engång tills jobbet ringde vid 16 tiden och frågade om jag ville byta dag jobba torsdag och ledig fredag.  "du jag ligger och söver men visst gör va ni vill... kan vi prata om de imorgon  för jag måste bara söve" va mitt svar..
(jag gillar verkligen inte att sova mitt på dagen föer jag tycker man känner sig helt kontig i huvudet då.)
Vi 17 tiden cyklade jag ner till staden för att träffa syster och vi gick och smaskade i oss en bananasplit. Sedan hämtade jag tandborste och annat som jag skulle ha med till syster. Kollade på Beck och lillebror kom  och gjorde oss sällskap Orkade inte se klart på Beck utan gick och la mig och sov som en prinsessa  i As säng.

Syster skjussad mig till jobber och så klart som alltid så glömmer jag mobilen hemma hos henne(konstigt att jag inte glömde den i S)
Ikväll har jag ätit skräpmat och pratat massa gojja men syster och lillebror...






pirrigt...Stockholmo

Nyss klivit ur duschen, skar mig på rakhyveln(att man aldrig lär sig).
 Väntar på att syster ska slå mig en pling och hämta upp mig för att sedan åka hem till henne och få håret plattat och att måla naglarna+ att äta kvällsmacka och dricka te. Sen ska jag hem för att packa har inte packat något än och imorgon går tåget 08.23 eller hur de nu va=)) Det känns lite pirrigt faktiskt... Jag och jenny ska hade helt underbart! Träffa mytt folk äta god mat dricka öl handla lite kanske.

Igår var jag och träffade syster efter jobbet vi skulle ta en bananasplit på kebabhouse men så blev de ju inte då istället så gick vi i affärer.... och syster är livsfarlig att ha med sig  då för hon får mig alltid att köpa nått... Så igår kom jag hem med en jeanskjol och en t-shirt(rea såklart...) efter de så tog vi oss lite mat på Amigo.gyrostallrik mycket gott...


Sommaren är kort....


Nedräkning

I Fredags var de en tung och jobbig dag.  Mormors begraving... hela tjocka släckten var där det var jättefint. Nu har mormor de bra men hon är saknad.... Efter begravningen var de en minnestund den lättade upp allting. Men sen när vi skulle hem mot Karlstad igen så var jag tung i huvud och i kropp orkade inte göra någonting....

På lördagen jobbade jag och det verkligen spöregnade hela dagen så de blev en lung hemmakväll inte orkar jag gå ut i regnet.

Idag måndag är det min pappis födelsedag bara 61 fyllde han min lilla pappis. Han fick ett presentkort på resturang båten att gå ut och äta gooood mat.

Min lillebror kom hem idag med:))Och på fredag bär det av nedräkningen har börjat..... godnatt
pappis





Saknar...

Jag hatar de dagar jag saknar P som idag saknar jag P nått enormt. Vanligtvis brukar min goa lillebror göra mig på bra humör då, få mig att skratta så jag får ont i magen. Men nu är han inte hemma han är  på Hultsfredsfestivalen...kommer väl inte hem förrän i slutet på helgen... Jag vill bara gråta...
Att vara ifrån någon är så himla jobbigt så just nu skulle jag bara vilja glömma P men de kan jag inte för P är för bäst för de.
P och jag känner varandra för bra... Många lååånga år... är de 6 år har tappat räkningen...
Jag vill ha en sådan där bakåtkram, jag vill stå på hans fötter, jag vill att han viskar i mitt öra så att de kittlas, jag vill killa hans handflata, jag vill pilla i hans hår, jag vill snosa och känna hans underbara doft och jag vill ha en puss i pannan...de värker i hjärtat...
Kan någon få mig att tänka på annat....


Idag har jag jobbat(igen och igen och igen) efter de var de meningen att jag skulle färga håret på mamma och sedan var det meningen att jag skulle åka båtbuss med jenny men de blev att åka och bada med syster och hennes pojkar...
Efter de åt vi god mat och tog en runda på stan...

Syster börja dansa på torget men fick inte de för pojkarna "sluta mamma"....då började jag med dansa "sluta" och så ropade jag " jag känner de här två pojkaran jag" och syster hänger på med en liten rapmening...nått med att jag är deras mamma jag.... guuud sååå pinsamma vi var....

Disken väntar ....


054

Sitter här i Karlstad utan  sol!!!! Vart tog sommaren vägen...

Lördag: Cyklade  till syster, åt frukost tillsammans. Bilade till Farmor. Sedan vidare till Arvika, för att bara strosa runt i den lilla byn. Men påvägen in i Arvika centrum kör vi vilse och hamnar i Gunnarskog... vi "stre" för mycket helt enkelt. Jag tyckte nämligen att vi aldrig kom fram till något centrum så jag frågade M-L om hon verkligen hade svängt åt vänster när vi körde....."de minns jag inte" så vi fick vända och köra tillbaka en bra bit.
När vi väl kom fram så var de ju "pötthett" så vi va som två svettfläckar. Kollade lite i affärer handlade en sådan där 3-korg att hänga i taket.. Sedan tog vi en sväng förbi systembolaget. Efter ett tag började de kurra i magen men de va ju inte lätt att hitta ett matställe, så de blev pizza.
När vi var i Arvika så var det ju Arvika festivalen så vi tog en promenad upp till festivalområdet och kollade.
På vägen hem mot Karlstad igen så tog jag mitt första sommardopp, riktigt härligt.
På kvällen gick vi ut jag, bror, syster och systers bror från Stockholm. Först satt vi hemma hos  syster och "stre" och när klockan var dax gick vi ner mot stan kissade i en buske och när vi sitter där på varsin sida om busken säger syster" de va länge sedan jag kissade ut" jag svarar " för mig med" och så trillar jag baklänges med benen i vädert....sedan intog vi uteserveringen på Harrys som sedan blev att vi gick in på Harrys med.
Där inne hade jag otur och skar upp foten så hela fotsulan vart blodig,
Cyklade hem( och har kommit på ska man cykla onykter så ska vägen vara plan och rak) sov några timmar och sedan upp och jobba på Söndag.


Idag har jag jobbat och träffat mammis på stan för att se om vi hittade något att ha på oss på mormors begravning på Fredag...
Så de kommer bli en svart kjol och ett vitt eller ett svart linne(egentligen skulle jag vilja haft en blommig blus för att mormor gillade sådant. Men jag ska ja knallrött nagellack iaf för de hade alltid mormor) Det känns inte som mormor är borta. Som E:s morfar sa " Så länge man minns de finns de"

På fredag ska jag till frisören med. Ska bli riktigt skönt att bli av med röffset och bättra på hårfärgen.


En främlig sa: "vilka långa ögonfransar du har, va fint!"

Nu ska jag ställa mig å göra matlåda halv 12 på natta....upp klocka 7 imöra...

syster<3

Hej Biltema!

Sommaren är för kort den är ju snart slut! Det är deprimerande...för sommaren är fylld med massa ögongodis( för nu är de ju så att jag inte får se på mitt eget ögongodis så jag får väl kolla på annat....)

Äntligen är jag ledig en helg med, fast det är ju klart, A på jobbet ringde och frågade om jag var sugen på att jobba. Men imorgon är jag upptagen, då ska jag och syster(kanske jenny) åka upp i värmland och picnica och bada om de nu blir bättre väder...(för jag har inte badat än i sommar!!!)

Idag har de regnat åskat och blixtrat men som tur missade jag de hela, för jag vill inte va ensam när de åskar... Jobbat nästan hela dagen cyklat mina 3,5 km till jobbet och det är så härligt( så imorgon känns de som jag missar något när jag inte cyklar så jag får väl ta mig en tur med cyklen.)
Just nu skulle jag vilja ta mig en natt tur och bara vara ute och rulla. Förra sommaren gjorde jag de, träffade en främmande person som jag aldrig har sett förrut vi cyklade runt i stan och pratade som allt möjligt. De var faktiskt mycket trevligt. Han kunde ha varit en "farlig" person men jag hade väl tur.

Efter jobbet fick jag fart på mig själv och städade upp lite i lägenheten... sen en snabb sväng över till grannarna. Sedan vidare ner på stan för att möta upp Jenny.  Och när vi går där på gatan möter vi en kille( jag tror inte jag sett han förrut) "Hej Biltema hur är det?"..... jag jobbar helt enkelt för mycket....
Sedan går vi vidare till nöjesbutiken och hyr en film, nu minns jag inte va den hette men de va en komedi som jag då inte skrattade åt...
Sedan vandrade jag hem och nu sitter jag här...

Andra saker som hänt:

Såg en orm och trodde jag skulle dö(livrädd för de där äckliga sakerna  kan inte ens se dem på bild)

Personalfest och jag vaknade upp med en halvätenkebabrulle...

Min bror kan få ming på bra humör  bara på några minuter.

Har fått mormors rosa hatt,( den ska jag ha med till stockholm  helgen den 17-19 juli.)

Har fått massa myggbett.

Har varit hos farmor och grattat henne<3



Saker som ska hända.


Ska till frisören  på fredag.

Ska på mormors begravning på fredag

Ska till Stockholm med Jenny den 17-19 juli

Ska jobba 10 dagar i rad

Ska försöka ha tid att sola.

Några kalla öl ska också få plats på denna listan.



GODNATT


RSS 2.0