Shopping och mer ska de bli....

Idag har jag gått på stadens gator och spenderat pengar i stadens olika butiker.
Det var mycket lätt att få pengarna att rulla ut ur plånboken. Det blev ett överkast(vit/creamfärgat, ville ljusa upp min annars så mörka stil.)Kostade bara 179kr för att jag fick någon konstig rabatt för att jag inte betalade på engång, så nu har jag lagt undan de pengarna tills räkningen kommer nästa månad...
Sedan blev det två böcker på bokrean, Twighlightserien eller va den heter.
Och till sist kände jag för att snabba på sommaren lite så jag köpte mig en bikini på HM. En leopardfärgad sak...+ tre par trosor.

Ätit semla idag har jag med, chefen KK bjöd på de på jobbet, snäll han.

Fått mig ett par gratis biobiljetter till en förhandsvisning av slumdog milionair den 3 mars. Då ska jag å lillebror gå på den för han fyller år den dagen.

Nu är de dax för den mjuka sängen.....

Madde gav mig adressen till en sådan skit sida idag. De ska likna gossip girl och den handlar om Karlstadsfolk.....Inte så gamla de som håller på med den sidan inte...

Förkorssad

Jag är förkrossad:( Veronica Mars är slut jag har sett alla avsnitt och hur slutade det? Det slutade inte alls!!!!!! Åhhh jag tycker iallafall att V och L kunde ha hittat tillbaka till varandra men inte ens de. Hur kan man bara överge en kille som L..
Jag vill ha L!!!  Pez, va tänker V med?!?!
 Det sista man fick se var ryggen på V sen kom slutexten.... Jag är förkrossad, nedstämd och förfärligt ledsen... kan inte någon muntra upp mig.....
Hallååå en serie kan bara inte ha ett inget slut alls...Men jag orkar verkligen inte prata om de här något mer.Jag dumpar Veronica Mars, föralltid.

<3

Idag har varit kortis dag på jobbet. Kom till jobbet lämnade det lika fort. Köpte mig en verktygslåda och en hållare att ha bomullspads i:)

Jag vill ha någon att krama och dansa snurrdansen med<3

P va så rolig idag satt och skrattade för mig själv när vi pratade på msn. De är nog ingen annan än jag som tycker att de va roligt men jag är ju jag. jag berättade för P att VM kanske ska bli film men inget är bestämt... Då skrev Poch frågade om jag var nervös.(nervös för att om de inte skulle bli en film)

"tänk fall de blir en film"
 "tänk fall de säger att de ska bli en film och sen ångrar de sig och så blir de ingen."
 "tänk fall de säger attt de inte blir någon och sen blir de en ändå"


oki jag förstår om ni inte tycker att de var roligt. Men eftersom jag känner P så väl och han mig så vet han att jag är en nervös utt (inte för att jag skulle bli nervös för detta då men han skämtar lite om de)

Kram på er Ninutt




Veronica Mars

Fan fan fan... jag läste något som gjorde att jag förstörde heeeela Veronica Mars......En mening och jag vill bara griiiina...
Okey, jag har blivit besatt jag vet, men någon ska väl vara de med...

Mår bra

Idag mår jag bra. Har pratat men P idag, sitter faktiskt nu och pratar. Han har visat mig en jättebra sida där man kan ladda ner musik lagligt till ett jättebilligt pris, du kan få ett album tex Lady gaga för $1.08 det är inte ens 20 kr. Så nu har jag fått hem The goo goo dolls, Ps I love you soundtrack och Duffy.

Igår och idag har jag och mamma varit runt på olika loppisar och gjort lite fynd. Jag har köpte lite böcker, leksaker och en bakform.
Igår sova jag hemma hos mamma, man kan säga att jag somnade som en stock faktiskt. sov redan 21.30. Låg där och kollade på Csi när jag kände att jag inte orkade ha uppe ögonen. Sa till mamma: Jag blundar lite jag. Jag kan lyssna va de säger istället,  och på mindre än 5 min sov jag...

Imorgon ska matz komma till mig tidigt (sa han iaf) ska bjuda han på frukost.

Nu är de dax för sängen.....

Alla <3ns dag var helt klart bäst  umgicks med mina älskade syskon....

Min tatuering... och snart blir det en till....

Dagar som gått....

Så nu var det ett tag sedan jag skrev. Det har inte hänt speciellt mycket. Sofia var på besök i helgen och vi var och kollade på Soundtracks of our lives, de var jättebra. Men vi fick gå hem lite tidigare än tänkt... någon blev dålig. Men det gjorde inte mig någonting. På lördagen var vi på stan och shoppade lite inför kvällen fest, hemma hos min bror Matz. Där var de kul tills K kom och förstörde och trodde att han bestämde ALLT (störde mig på honom hela kvällen) Senare hamnade vi på Månen, de var rätt okey men jag var trött...

På söndagen var jag på bio(alldeles själv) såg en förhandsvisning på Bedtime Stories, en jättegullig och bra film! Rekomenderar den!

Sen har jag jobbat och jobbat...

Igår var jag med mamsen till Ikea och där blev det mattor till hallen. ska fixa med det imorgon men jag tror det blir bra. Sov över hos mamsen låg och skrattade till Karlavagnen(ett radioprogram på P4 där man får ringa in och säga sin mening om ett speciellt ämne).

Idag har jag jobbat och varit och tränat, mitt knä sviker mig lite känner jag(trillade i fredags på en isfläck+ att jag har en överansträngning i de så just nu känns knät som en balong)
Och efter träningen åt jag en tallrik havregrynsgröt.

Imorgon är jag ledig....tack!

Som Andreas sa idag...Dagarna går mycket fortare ju äldre man blir, tänk när du var 10 och sommarlovet kändes som en evighet....

Boende och längtan efter sommaren..

Så nu är det klart vart jag och syster ska bo när vi ska på Bruce Springsteen den 5 juni
På en båt, kolla in! Längtar till sommaren...
http://www.loginn.se/loginn.se/

Alla <3:s dag är på ingång och jag ska ha det jättemysigt med min syster.Vi ska fira den dagen tillsammans för vi älskar varandra och man ska va tillsammans med de man älskar den dagen.
P är för långt bort men han är mitt hjärtas hjärata.

Snart ska jag ner på staden och träffa en mycket speciell person, min mammuth hon är min och jag vi vara lika snygg som henne när jag blir äldre;)


Så har man varit nere på stan då. fick mig en tröja/klänning för 37,50:- men jag kommer kanske se ut som en korv menmen då ger jag bort den till syrran för hon är smal som en sticka! Duschcream blev det med och nån vitamin dryck.
Fick tag i en biobiljett på söndag så jag får gå själv på bio. Bedtimestories ska jag se, helt gratis!

En vanlig dag i mitt vanliga liv

Så till kvällsmat blir det potatisgratäng och snitzel, de går att äta tillsammans va? De får bli det iallafall gör gratängen vandrar snart ut ur mitt kylskåp av sig själv...

Har varit på spinning idag med Camilla jobbigt och svettigt men skönt! Sen har jag inte hunnit med så mycket annat än att jobba då. Och jobbet de va kul!

Camillas kommentar: "Hon ser ju ut som en mus!" hahaha jag skrattar ...

Och J "alla" P:n K:n M:n och G:n(mansfolket) från kranskommuner ljuger en hel del men de är de sämsta lögnaran, så dåliga att de tror sig själv. Synd att man upptäckter de för sent bara så att man hinner få känslor får sådana typer. Men de kommer aldrig hända igen  J. Vi vet hur de ser ut nu hahahaha

Till helgen kommer den här bruden förmodligen och henne älskar jag!

Rulla och steka köttbullar

Då är helgen strax slut och jag väntar redan på nästa...

Detta har hänt:

Fredag hemma hos Jenny-gull åt jättegod mat och kollade på Lest dans + att det blev lite skitsnack med;)

Lördagen jobbade jag från 9-17.15. Fick skjuss hem av Mattias i hans lilla mazda eller som jag brukar kalla den "farfars bil(ar)" Den här gången var de faktiskt pinsamt att åka i den. För man sitter  ungefär  tre centimeter från rutan och man ser allmänt dum ut innuti den bilen. Just den här gången så var de ju så att vi fick stanna vid ett rödljus och de i bilen bredvid kollade in i bilen och sen ser jag hur de börjar skratta.....ville sjunka genom backen( jag brukar inte tycka att saker är pinsamma för 5 öre)
När jag sen kom hem  hoppade jag in i duschen sminkade mig och fixade kläder. Camilla kom senare och fixade superfina frillan på mig. Vi tog en öl innan vi begav oss till Jenny i en taxi (som var sen och jag var iskall) så taxigöbben värmde mina händer, skumt.
Hemma hos Jenny var Emelie och Helen. vi drack mer och blev odrägliga på  Lakrits shots.
Sedan delade vi på oss jag och Camilla gick till Månen och resten till Harrys..
Ni vet ju vad som händer inne på månen iaf när man ska jobba dagen efter de blev vatten och dans och sen blev man trött och gick hem.
På torget köptes en korv och sen pratade jag i telefon med <3.

Vaknade på Söndagen (idag) med en anings huvudvärk. På med arbetskläderna och iväg, ett stopp vid Pressbyrån köpa cola och frukost. Bussade iväg till jobbet.
Kl 16.00 lämnade jag Mitt jobb på B. For hem, gick in på Konsum köpte färs, lök, ägg mm. Ställde mig och rullade och stekte köttbullar.(anders kallar de vuxenpoäng)
Skrev ut en Bingo Lott gick till Lisa och Anders, spelade utan vinst:(

De va allt för mig ska koka lite makaroner till min matlåda.

Mitt hjärta, mycket stilig


I Lördags hos Jenny

RSS 2.0